Home > Could Not > Xunit Error Loading Assembly

Xunit Error Loading Assembly

Contents

This issue can be closed. I have a regular project, a class library test project using xUnit, and my test runner project. The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040)] System.Web.Compilation.BuildManager.ReportTopLevelCompilationException() +60 System.Web.Compilation.BuildManager.EnsureTopLevelFilesCompiled() +432 System.Web.Hosting.HostingEnvironment.Initialize(ApplicationManager appManager, IApplicationHost appHost, IConfigMapPathFactory configMapPathFactory, HostingEnvironmentParameters hostingParameters) +609 Unit Tests doesn't work.

I just resolved this by updating the assembly via GAC. Reply Skywalker says: February 17, 2011 at 11:53 am I had this issue with a downloaded zipped Visual Studio project. amazing >_< –Anthony May 30 '12 at 16:30 3 I noticed this as a solution to the error. The very sound of the name warns you of what it is like.) –whybird Sep 21 '11 at 1:48 | show 2 more comments up vote 82 down vote If you

Could Not Load Type From Assembly C#

I just saw this bird outside my apartment. gacutil /u myDLL gacutil /i "C:\Program Files\Custom\mydllname.dll" Note: i have not uninstall my dll in my case i have just updated dll with current path. The 10'000 year skyscraper If I receive written permission to use content from a paper without citing, is it plagiarism?

Using Visual Studio 2010 Beta2, when I try to run unit tests, I get the following message:Caption "ReSharper"Body Text:Unit Test Runner failed to load assembly.Could not load file or assembly "Microsoft.VisualStudio.QualityTools.Common, current community chat Stack Overflow Meta Stack Overflow your communities Sign up or log in to customize your list. Look for FusLogVw in the SDK. Could Not Load Type From Assembly Xamarin Also right click on the assembly->open in reflector from the solution explorer brings it up in the reflector with all the information that I would expect –George Mauer Sep 24 '08

Why did the best potions master have greasy hair? System.typeloadexception Could Not Load Type From Assembly Spacing for unusual brackets How to use a variable for a line of code of an script? It worked for a while, but today I got this error again. You might get more eyeballs on your problem over at the MSDN forum for Lightswitch social.msdn.microsoft.com/…/home Reply ZaherElAli says: May 15, 2015 at 1:22 pm Thanks Doug, I'm still facing the

The Holy Grail! Global Assembly Cache (gac) Are 14 and 21 the only "interesting" numbers? I'll try to port to xunit2 for this project. Reply Doug Stewart -MSFT says: November 25, 2014 at 2:04 am Sorry, this is probably not the best place to seek urgent help.

System.typeloadexception Could Not Load Type From Assembly

Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. We recommend upgrading to the latest Safari, Google Chrome, or Firefox. Could Not Load Type From Assembly C# Some tools that can be helpful indiagnosing the cause of such failures are FUSLOGVW.EXE (that comes with the Microsoft .NET SDK) and also the trusty old favourite FileMon. Could Not Load Type From Assembly Version=1.0.0.0 Culture=neutral Publickeytoken=null' Also it could be one of the assemblies it depends on that is missing.

Is your test assembly built for Any CPU/x86/x64? Edit: In the diagnostic build log, the following error appears: C:\Program Files\MSBuild\Microsoft\VisualStudio\v10.0\TeamTest\ Microsoft.TeamTest.targets(14,5): error : Could not load file or assembly 'ASSEMBLY_NAME, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. Running the same tests with TestDriven.Net reports no problems. 0 Gauthier Segay Last update January 15, 2016 23:01 Permalink Same problem here with System.Data.SQLite v1.0.60.0 assembly- vs 2008- ReSharperSetup.5.0.1611.9also encountering this Is there no way for you to catch the error from the test runner and transmit it to you via your bug reporting system (JIRA)?Do you have any specific questions that System.typeloadexception In C#

Happy TDD’ing! But this compiles no problem –George Mauer Sep 24 '08 at 1:20 As for having the version in the GAC, I probably do, but I did not add the Pagination in SQL Server How can tilting a N64 cartridge cause such subtle glitches? unit-testing tfsbuild xunit.net vs-team-services share|improve this question edited Apr 6 '14 at 6:59 asked Apr 5 '14 at 10:40 MEMark 788819 add a comment| 1 Answer 1 active oldest votes up

share|improve this answer answered Sep 24 '08 at 1:14 Mauricio Scheffer 81k14159244 Interesting, I got the latest build here: builds.castleproject.org/cruise/DownloadBuild.castle?number=‌956 Its what they recommended on their forum. Could Not Load File Or Assembly Microsoft Ai Agent Intercept Or One Of Its Dependencies What commercial flight route requires the most (minimum possible) stops/layovers from A to B? The system cannot find the file specified. 2015-02-27T02:41:51.1255178Z [Error][Error]File name: 'Microsoft.VisualStudio.Composition.MissingAssemblyTests, Version=14.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a' 2015-02-27T02:41:51.1255178Z [Error][Error] at System.ModuleHandle.ResolveType(RuntimeModule module, Int32 typeToken, IntPtr* typeInstArgs, Int32 typeInstCount, IntPtr* methodInstArgs, Int32 methodInstCount, ObjectHandleOnStack type)

Not the answer you're looking for?

Seasonal Challenge (Contributions from TeXing Dead Welcome) How can I avoid being chastised for a project I inherited which was already buggy, but I was told to add features instead of Also the tests run without issue in NCover. But now all of my tests that relied on that accessor no longer compile. –jcmcbeth Jul 6 '12 at 12:56 add a comment| up vote 4 down vote Check Build->Configuration Manager... The Type Name Icomponentconnector Could Not Be Found In The Namespace System Windows Markup Except IIS is helpfully caching the old version and giving me this error.

I had just changed, rebuilt and reinstalled the assembly in the GAC. The system cannot find the file specified.I have rebooted the PC but the problem persists.Once the Ok is clicked the tests do run as expected. The given assembly name or codebase was invalid (Exception from HRESULT: 0x80131047 I tried to re-install VB but to no effect. It's stupid to write "attempt was made to load an assembly from a network location” when obviously one runs a program from a local disk!

Why was Susan treated so unkindly? I get the same "task was not found" message. Of course in some cases it could be competely trivial - you just forgot to deploy one of the assemblies that your application depends on to the BIN folder on your Could you provide some details on your environment, so I can find similar machine? 0 Victor Kropp Last update January 15, 2016 23:02 Permalink If you are getting same error from

Which versions of NUnit GUI and command-line have you run? 0 Vlad B Last update January 15, 2016 23:02 Permalink Don't just run test, debug it!I am on Win7 x64, VS2010 more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed Join them; it only takes a minute: Sign up MSBuild - trying to run xUnit (.net) tests up vote 4 down vote favorite I'm trying to set up a C# project Terms Privacy Security Status Help You can't perform that action at this time.

Skip to content Ignore Learn more Please note that GitHub no longer supports old versions of Firefox. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below. Reply Loylick says: August 1, 2014 at 6:30 pm The whole day was lost until I found this topic. Reply Fred says: July 1, 2014 at 11:41 am Thanks a lot..

But if I build again with no changes, I consistently get this: The "xunit" task was not found. PKCS1 signing not recommended? Am I interrupting my husband's parenting? What are the alternatives to compound interest for a Muslim?

Browse other questions tagged .net or ask your own question. Windows 7 x64, visual studio 2008 (Resharper Build 5.0.1625.127 on 2010-02-26T04:17:52).>---Original message URL: http://www.jetbrains.net/devnet/message/5257467#5257467 0 Tomas Ekeli Last update January 15, 2016 23:02 Permalink I think I may have stumbled upon more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed Votes 0 Share Facebook Twitter LinkedIn Google+ 33 comments Sort by Date Votes Martin MacPherson Last update January 15, 2016 23:01 Permalink I'm getting a similar one here using VS 2010

share|improve this answer edited Feb 18 at 12:02 maxhb 4,34461234 answered Feb 18 at 11:41 gaurav 111 add a comment| up vote 1 down vote Deleting my .pdb file for the It seems a pretty common solution is to clear out the shadow copy folder (you'll need to shutdown IIS and Visual Studio first): "C:WINDOWSMicrosoft.NETFrameworkv2.0.50727Temporary ASP.NET" You just need to delete everything My tests are being discovered and run fine both locally and on the build server.